Job 13 van 164


Report this listing

Solliciteren



Chef kok grootkeuken - Fulltime - Regio Gent


Functie

Word de meesterchef van een grootkeuken in Gent.

Stel je voor: een bruisende grootkeuken waar culinaire creativiteit tot leven komt. Dat is precies waar we jou voor nodig hebben. We zijn op zoek naar een gedreven Chef kok die de keukenbrigade kan leiden en kan helpen hun culinaire visie te realiseren.


Jouw rol is van onschatbare waarde. Als chef kok ben jij de architect achter de smaakvolle menu's en de drijvende kracht die de keuken op kaart zet. Samen met hun gepassioneerde team werk je aan het samenstellen van seizoensgebonden gerechten die de zintuigen prikkelen en de klanten keer op keer laten keren voor meer.

  • Schitteren als de dirigent van de keukenbrigade, waarbij je jouw passie voor koken combineert met ongeëvenaard leiderschap
  • Creëren van menu's die de culinaire lat steeds hoger leggen en de klanten keer op keer laat verrassen
  • Zorg dragen voor een vlekkeloze operationale werking van de keuken, waarbij hygiëne en veiligheid voorop staan
  • Inspireren en coachen van het keukenpersoneel, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en de gasten een onvergetelijke ervaring kunnen aanbieden

Jouw profiel

Naar welke chef kok zijn wij op zoek?

  • Beheers je vlot de Nederlandse taal? (Zowel mondeling als schriftelijk?)
  • Heb jij culinaire perfectie?
  • Heb jij een passie voor koken en ben je creatief ingesteld?
  • Ben je organisatorisch sterk en heb je een natuurlijk talent voor leiderschap?
  • HACCP-normen kennen geen geheimen voor jou?
  • Wens je voltijds te werken?
  • Ben je een echte teamplayer?

  • Dan ben jij degene die wij zoeken!
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren

Aanbod

  • Een inspirerende werkomgeving waarin je jouw creativiteit tot bloei kan komen.
  • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling.
  • Geen weekendwerk, geen avondwerk, geen service coupé.

Interesse?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren op volgend nummer 09 233 35 31 of per mail gent@daoust.be. Tot snel!

Solliciteren

Ines Dekairelle
092333531

Solliciteren